Teatri Kombëtar i Kosovës - Foto: Atdhe Mulla

Teatri Kombëtar shfaq sot komedinë/romancën “ Tregtari i Venedikut”

Teatri Kombëtar i Kosovës do të shfaqë sot në mbrëmje, në formatin Livestream në faqen e tyre në facebook, komedinë/ romancën “ Tregtari i Vendeikut”, nga Ëilliam Shakespeare, me regji të Mattheë Lenton.

“ Sonte, në ora 20:00 në formatin Livestream në faqën tonë të Facebook-ut për ju e sjellim super komedinë/ romancën:

“TREGTARI I VENEDIKUT” , nga Ëilliam Shakespeare, me regji të mattheë Lenton”, thuhet në njoftim të TKK-së.

Në shfaqje luajnë: Luan Jaha, Gresa Pallaska, Armend Baloku, Armend Smajli, Ylber Bardhi, Arta Selimi, Bujar Ahmeti, May-linda Kosumovic, Tristan Halilaj, Semira Latifi, Albulena Kryeziu, Kumrije Hoxha, Labinot Raci dhe Shpejtim Kastrati!