Foto: REL

Të shtënat vdekjeprurëse në shkollën e Teksasit - VIDEO

Nëntëmbëdhjetë fëmijë dhe dy të rritur u vranë gjatë të shtënave me armë në një shkollë fillore në Teksas, të martën.

Autoritetet thanë se sulmuesi, 18 vjeç, u vra në përleshje me policinë.

Në këtë shkollë vijojnë mësimin nxënësit e klasave të dyta, të treta dhe të katërta.