Të shtëna armësh në ndejën me sharkia ku i ftuar ishte edhe Nasim Haradinaj

Të shtëna me armë, një drekë më mish qengji dhe nën tingujt e sharkisë, ishte organizuar një ndejë në bjeshkët e Sharrit, e ku mori pjesë edhe Sekretari i Organizatave të Veteranëve të Luftës, Nasim Haradinaj. Në disa video të siguruara nga KALLXO.com, shihet se me datë 20 gusht pra, tetë ditë më parë, Nasim … Continue reading Të shtëna armësh në ndejën me sharkia ku i ftuar ishte edhe Nasim Haradinaj