Foto: IBAS

Të hënën afati i fundit për tatimet dhe kontributet, cila është mënyra më e lehtë për t’i paguar?

Kryerja e pagesave për tatimet dhe kontributet shpeshherë del të jetë e mundimshme dhe e mërzitshme. Pronarët mundohen të gjejnë mënyrën më të lehtë për t’i paguar këto shërbime, sidomos kur bëhet fjalë për afrimin e afatit të fundit. E koha e fundit për ekzekutimin e pagesave është më 15 shkurt 2021.

Por, mos u brengosni nëse nuk gjeni kohën për t’i kryer këto obligime, sepse zhvillimi teknologjik ka bërë që të gjitha pagesat të kryhen në komoditetin më të madh.

E kjo mundësi ka ardhur edhe në Kosovë, përmes platformës IBAS.

Pagesat tuaja mund t’i kryeni nga telefoni juaj shpejt dhe lehtë në çdo moment të ditës, pa procedura të gjata burokratike. Po ashtu me bonuset që ju ofron platforma, ju mund të paguani më lirë, sepse në momentin që hapni llogari në IBAS ju do të përfitoni 5 euro falas. Pra, duke paguar me IBAS përveç që kurseni kohë, ju kurseni edhe para.

Prandaj ne ju rekomandojmë që tatimet dhe kontributet, por edhe çdo pagesë tjetër ta bëni me IBAS, platformë e cila po transformon mënyrën e pagesave në Kosovë dhe jo vetëm.