Të drejtat e punëtorëve - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po të transmetohet debati për të drejtat e punëtorëve.

Sa vdekje të punëtorëve në vendin e punës kanë ndodhur viteve të fundit?

Sa prej punëtorëve që kanë vdekur në vendin e punës nuk kanë pasur kontratë?

Sa biznesmenë janë në burg për shkak se nuk i kanë respektuar të drejtat e punëtorëve dhe si pasojë e kësaj ndonjë punëtorët ka vdekur?

A ka koordinim në mes të Inspektoratit të Punës dhe Administratës Tatimore të Kosovës në këto raste?

Të ftuar janë: Nijazi Asllani, zëvendësdrejtor i përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës, Lumni Sallauka, gjyqtar në Gjykatën e Apelit, Taulant Hajdari, avokat, Kastriot Berisha, BIRN.