Policia e Kosovës

Sulmohet seksualisht një vajzë në Prishtinë, i dyshuari në arrati

Në Policinë e Kosovës është raportuar se një vajzë është sulmur seksualisht në Prishtinë, rreth datave 7 dhe 8 maj.

Sipas njoftimit, i dyshuari gjendet në arrati.

Sipas policisë, rasti është në procedurë hetimore.