Sulmohet ekipi i Kallxo.com në Mitrovicën Veriore (Pamje)

Makina me të cilën po udhëtonin ekipi i KALLXO.com, producenti Valdet Salihu dhe gazetarja Shkodrane Dakaj janë sulmuar mëngjesin e sotëm nga persona të maskuar në afërsi të Shkollës teknike në Mitrovicën e Veriut. Ekipi i cili po udhëtonte me makinën e zyrës në drejtim të Mitrovicës së Veriut është sulmuar nga grupi i personave … Continue reading Sulmohet ekipi i Kallxo.com në Mitrovicën Veriore (Pamje)