Sot pritet të mbahet seanca e radhës ndaj Liburn Aliut dhe të tjerëve

Sot pritet që të vazhdojë seanca ndaj Liburn Aliut, ministrit të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, i akuzuar nga Prokuroria për keqpërdorim të detyrës zyrtare. Bashkë me Aliun, në këtë rast akuzohen edhe Ardian Olluri, Nazife Krasniqi, Mimoza Berisha Prestreshi, Zejnulla Rexhepi dhe Bahtie Uka. Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu akuzohet për veprën … Continue reading Sot pritet të mbahet seanca e radhës ndaj Liburn Aliut dhe të tjerëve