Teatri i Gjilanit

Sot nis manifestimi "Flaka e Janarit 2022"

Sot në Gjilan nis manifestimi kulturor “Flaka e Janarit 2022”.

Aktivitetet e këtij manifestimi fillojnë në ora 10:00 me homazhe për dëshmorët, për të vazhuar pastaj me vizitën në kazermën e Ushtrisë së Kosovës dhe ndezjen e Flakadanit të Flakës, para Teatrit të Qytetit.

Edicioni i sivjetmë i “Flakës” do të zgjas deri më 31 janar 2022 me organizimin e një sërë aktivitetesh kulturor artistike.

Edhe këtë viti do të mbahen akademi, tryeza letrare, ekspozita, festival të dramës, muzikës, etj.

Manifestimi “Flaka e Janarit” organizohet nga Komuna e Gjilanit.