Sot më shumë të shëruar se të infektuar me COVID-19 në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike sot ka njoftuar se 197 persona e kanë kaluar infeksionin me COVID-19 dhe janë shpallur të shëruar.

Ndërsa, 190 raste pozitive janë regjistruar sot, aktivë janë edhe 4 mijë e 67 raste me COVID-19.

Numri i viktimave mbetet ende shqetësues, brenda 24 orëve kanë vdekur 12 persona si pasoj e coronavirusit.

Kujtojmë se sot është kaluar shifra mbi 10 mijë të infektuar me SARS-CoV-2 në nivel vendi.

Komuna e Prishtinës mbetet komuna me më së shumti raste pozitive me COVID-19.

10,059 raste pozitive me COVID-19 në Kosovë, janë shëruar 5,677 të tjerë, kanë vdekur 315.

Shënohen edhe 190 raste të reja me COVID-19 në Kosovë