Kryesia e Kuvendit, Foto: Kuvendi i Kosovës

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Sot do të mblidhet Kryesia e Kuvendit me ç’rast do të diskutohen tre pika të rendit të ditës.

Mbledhja do të nis në ora 11:00 dhe do të zhvillohet pa praninë e mediave për shkak të situatës me pandeminë dhe masave për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Pas mbledhjes, Kryetarja e Kuvendit Vjosa Osmani pritet të mbajë një konferencë për media në oborrin e Kuvendit.

Temat që pritet të shqyrtohen janë:

Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mëparshme të Kryesisë së Kuvendit,

Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

Të ndryshme.