Sot jepet premiera e baletit ‘Concerto Con Brio & Untitled’

Baleti i Kombëtar i Kosovës shfaq sot në mbrëmje premierën e baletit, “Concerto Con Brio & Untitled”, me koreografi të Yannick Boquin dhe Siner Gonenc Boquin.

Shfaqja jepet në ora 20:00 në skenën e madhe të Teatrit Kombëtar.

“Concerto Con Brio & Untitled” është shfaqje e baletit klasik.

Repriza e kësaj shfaqje jepet nesër në të njëjtën orë në TKK.