Sonte: Ish-ministrat e Arsimit debat me Jeta Xharrën

Tre ish- minsitra të arsimit dhe një ish-drejtoreshë komunale e arsimit u ulën për të debatuar gjendjen e këtij sektori.

Përballë Jeta  Xharrës ishin  Rexhep Osmani, Arsim Bajrami, Shyqiri Bytyqi dhe Arbërie Nagavci.

Cili subjekt e ka kapur më shumë arsimin?

Cilat janë sugjerimet për cilësi në arsim para dhe universitar?

Debati “ZgjidhjepërZgjedhje” transmetohet sonte në RTV 21 në orën 21:30 dhe transmetohet drejtpërdrejt në Facebook-un e KALLXO.com.