Skenderaj, vëllai raporton në polici për motrën e zhdukur

Në rajonin e Skenderajt është zhdukur një grua.

Policia ka bërë të ditur se rasti është raportuar gjatë ditës së djeshme nga vëllai i viktimës, ndërsa motra e tij me datë 16 tetor është larguar nga shtëpia dhe ende nuk është kthyer.

Sipas ankuesit, motra e tij është larguar nga shtëpisë rreth orës 06:30.

Policia po vazhdon hetimin e këtij rasti.