Skandali i ‘qepimit’ - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati rreth skandalit me artikullin me përmbajtjen: “Mundesh me hjekë krejt, veç nëse do mi qepu Vjosës”.

Të ftuar në emision janë Imer Mushkolaj, drejtor ekzekutiv i KMShK-së, Faruk Rexhaj, ushtrues detyre i kryeshefit të KPM-së, Arton Demhasaj, drejtor ekzekutiv i organizatës “Çohu”, si dhe Kreshnik Gashi kryeredaktor i KALLXO.com.

Përmes “Zoom” në debat kyçen Bekim Kupina, këshilltar për media i presidentes Vjosa Osmani si dhe Faton Osmani, drejtor ekzekutiv i portalit Ekonomia Online.