Policia përndjek qytetarin që filmoi ‘blerjen’ e votave

Një qytetar nga Prishtina është ndaluar të enjten nga policia pasi kishte xhiruar me telefonin e tij disa persona në një shoqatë bamirëse, duke dhënë pako me ushqim, në këmbim të votës. Në një intervistë për KALLXO.com, qytetari thotë se pas 2-3 dite pasi ka xhiruar, është thirrur nga policia dhe është intervistuar e më … Continue reading Policia përndjek qytetarin që filmoi ‘blerjen’ e votave