Shpend Ahmeti - Kryetar i Prishtinës - FCB

Situata me COVID-19, Shpend Ahmeti kërkon mbyllje dy javore të vendit

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar mbyllje dy javore si dhe fushatë më “agresive të vaksinimit.

Sipas Ahmetit kjo do të ndikon në zvogëlimin e rasteve të reja me COVID-19.

Sipas Ahmetit më mirë të ketë dy javë mbyllje tash sesa katër muaj vajtim dimrit.

“Tash është vonë për kozmetikë. Masat si ajo me Shqipërinë vetëm irritojnë dhe nuk janë zgjidhje për këtë situate”, ka shkruar Ahmeti.