Si u mashtruan studentët nga kolegjet private?

Emisioni “Jeta në Kosovë” solli rrëfimin e studentëve që janë mashtruar nga kolegjet private.

Si i ndoqën ata ligjëratat dhe paguan në drejtimet të cilat nuk patën akreditim për vitin akademik 2019/2020?

Si kërkoi kryeministri shpejtimin e procedurave për akreditimin e kolegjeve private

A e pranon kryetari i KShC-së, Gazmend Luboteni se gabuan kur i vlerësuan disa kolegje private për fusha specifike?

Si e sheh Luboteni letrën e kryeministrit në detyrë, Ramush Haradinaj?

Jeta në Kosovë transmetohet  çdo të enjte nga ora 20:15 në RTK dhe drejtpërdrejt në Facebook të KALLXO.com. Ndërsa repriza transmetohet të premten në mesditë.