Shqipëria kualifikohet në finalen e Eurovizionit

Shqipëria është kualifikuar në finalen e festivalit Eurovizion.

Në këtë festival Shqipëria përfaqësohet nga këngëtarja Albina Kelmendi dhe familja e saj.

Sonte është mbajtur gjysmëfinalja e dytë në të cilën kanë konkurruar 16 vende nga të cilat 10 kualifikohen për në finale.

Albina dhe familja Kelmendi janë kualifikuar të parët në finalen e Eurovizionit.

Sonte gjysmëfinalja e dytë e Eurovizion-it, performon Albina dhe familja Kelmendi