Shqipëri, sërish përmbytje në disa zona

Shirat e rrëmbyeshëm të 24 orëve të fundit kanë trazuar jetët e banorëve në veri e jug të vendit.

Deutsche Welle ka udhëtuar në Torovicë, aty ku shiu dëmton banesat, tokat dhe bagëtinë.