Shqipëri, me trëndafila e zambakë në duar, komunistët nderojnë dëshmorët e Atdheut

Pjesë e homazheve në nder të dëshmorëve të atdheut, në “Varrezat e Dëshmorëve” ishin edhe përfaqësues të Partisë Komuniste Shqiptare.

Sikurse shihet edhe nga fotot ata mbajnë në duar foto të diktatorit Enver Hoxha, si dhe lule e zambakë.

Po ashtu ata kanë vendosur edhe parulla ku shkruhet: “Lavdi Enver Hoxhës, Themeluesit dhe udhëheqësit të PKSH, Strategut të LANÇ dhe arkitektit të socializmit”/TopChannel/