Shpenzimet e Avdullah Hotit, Albin Kurtit e Ramush Haradinajt për dreka

“E kemi një kryeministër i cili bukën e merr me vete nga shtëpia”, ishte deklarata e zëvendëskryeministrit Driton Selmanaj që e bëri temë të diskutimit për disa ditë kryeministrin, Avdullah Hoti. KALLXO.com ka kërkuar qasje në shpenzimet e bëra për dreka nga Hoti dhe kabineti i tij, por edhe të dy ish-kryeministrave, Ramush Haradinaj e … Continue reading Shpenzimet e Avdullah Hotit, Albin Kurtit e Ramush Haradinajt për dreka