Shoqërohet në Polici drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës

Lavdim Krasniqi, drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial është shoqëruar në Polici dhe po intervistohet nga Drejtoria e Krimeve Ekonomike.

Kështu kanë bërë të ditur burime të KALLXO.com.

Lavdim Krasniqi është ndaluar nën dyshimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

 

(Ky raport është edituar, duke hequr pjesën që fliste për dyshimet se shoqërimi në Polici ndërlidhet me arrestimet për subvencionet në bujqësi)