Shoqëria diskriminuese - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për diskriminimin dhe zbatimin e Ligjit për Qeverisjen Lokale.

Çfarë thonë raportet e Avokatit të Popullit për diskriminimin dhe të drejtat e njeriut?

Cili është roli i Kuvendit të Kosovës?

Çfarë tregojnë të dhënat për punësimin e personave me aftësi të kufizuara?

Cilat janë rekomandimet e Avokatit të Popullit?

Për këto, por edhe çështje të tjera, të ftuar për të diskutuar janë: Fridon Lala, deputet i Kuvendit të Kosovës nga IRDK, Enis Kervan, deputet i Kuvendit të Kosovës, Grupi Parlamentar Multietnik, Niman Hajdari, zëvendës Avokat i Popullit dhe Elisabeth Gowing, këshilltare në Zyren e Kryeministrit.