Shoqëria civile: Fushata e qetë, pa ndonjë incident

Pa ndonjë incident, në debat më pak akuza dhe kundërakuza sesa në fushatat e mëhershme

Po vazhdon fushata për zgjedhjet komunale të 17 tetorit.
Shoqëria civile po e vëzhgon fushatën. Marrë në përgjithësi, vlerësimi është pozitiv. Nuk është shënuar ndonjë incident, por edhe në debate ka më pak akuza dhe kundërakuza sesa në fushatat e mëhershme. RTV21