Shoqata Zejtare e Prizrenit dhuron 2 mijë euro për familjen Abazi që humbi dy djem nga tërmeti në Shqipëri

Shoqata Zejtare Afariste nga Prizreni, i ka dorëzuar sot familjes Abazi donacionin në vlerë prej 2 mijë euro. Nënkryetari i Komunës së Gjilanit, Arbër Ismajli, e ka pritur sot në takim kryetarin e Shoqatës Zejtare Afariste, Ymran Fusha, nënkryetarin Armend Jakupi dhe sekretarin Hasan Krasniqi, të cilët i ka falënderuar për zemërgjerësinë me këtë familje … Continue reading Shoqata Zejtare e Prizrenit dhuron 2 mijë euro për familjen Abazi që humbi dy djem nga tërmeti në Shqipëri