Ilustrim

Shkeljet në trafik në një javë, Policia e Ferizajt ua heq patentë-shoferët 14 vozitësve

1 mijë e 440 gjoba në trafik u shqiptuan nga Policia Rajonale e Ferizajt gjatë javës që shkoi (06-12.05.2024).

Në kuadër të aktiviteteve për identifikimin e kundërvajtjeve u hoqën 17 patentë-shoferë për drejtuesit e automjeteve që shkaktuan kundërvajtje më të rënda.

Gjatë asaj jave, në rajonin e Ferizajt u raportuan 31 aksidente, prej tyre 14 me lëndime (18 persona të lënduar) dhe 17 me dëme materiale.

Policia fton qytetarët që të bashkëpunojnë me ta për raportimin e kundërvajtjeve në komunikacion.