Shkeljet e para: Dy parti garuese dërgojnë mesazhe te qytetarët (FOTO)

Dy parti garuese në  zgjedhjet e sotme kanë  nisur dërgimin e mesazheve tek qytetaret.

KALLXO.com ka pranuar mbi 10 mesazhe ku qytetarë t kanë  pranuar mesazhe telefonike.

KALLXO.com kë to raste do t’i dërgoj në  Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

Më  13 shkurt ka filluar heshtja zgjedhore e cila do të  zgjasë  deri sa të  kryhet procesi i votimit më  14 shkurt nga ora 07:00 deri në ora 19:00.

Kosova në heshtje zgjedhore