Shkarkohet rektori i UP-së, Naser Sahiti

Naser Sahiti është shkarkuar nga pozita e rektorit të Universitetit të Prishtinës, ‘Hasan Prishtina’.

Këtë për KALLXO.com e ka konfirmuar kryesuesi i Këshillit Drejtues, Altin Sahiti.

Naser Sahiti është shkarkuar me 8 vota për dhe një abstenim.

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka mbajtur mbledhje sot por pjesëmarrja e mediave në këtë ngjarje nuk është duke u lejuar. Mbledhja ka tri pika të rendit të ditës/

Pika kryesore e rendit të ditës ishte vlerësimi i performancës së rektorit të UP-së, Naser Sahiti, i cili ka refuzuar të marrë pjesë në këtë mbledhje.

(DOKUMENT) Rangimi i ulët i UP-së dhe mbyllja për stafin e ri, disa nga arsyet për inicimin e shkarkimit të rektorit