Shkarkimi i Valdete Dakës ‘trazon ujërat’ në skenën politike

Shkarkimi i kryetares së Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, nga presidentja Vjosa Osmani ka ‘trazuar ujërat’ në skenën politike. Për këtë i menjëhershëm ka qenë reagimi i partive opozitare, PDK, LDK dhe i shoqërisë civile, duke e cilësuar si goditje të rëndë ndaj një institucioni të pavarur, siç është KQZ. Presidentja Vjosa Osmani … Continue reading Shkarkimi i Valdete Dakës ‘trazon ujërat’ në skenën politike