Kuvendi i Kosovës, 3 qershor 2021 Foto: KALLXO.com

Shkarkimi i bordit të RTK-së sot në rend dite në seancën e Kuvendit

Kuvendi i Kosovës vazhdon edhe sot punimet. Në seancën e sotme që është vazhdim i të djeshmes pritet të shqyrtohen edhe tri pika të rendit të ditës.

Ndër to, shkarkimi i anëtarëve të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës.

Seanca pritet të fillojë në ora 10:00

Ky është rendi i ditës:

  1. Shqyrtimi i Rekomandimit të Komisionit funksional për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal për shkarkimin e anëtarëve të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës,
  2. Shqyrtimi i kërkesës së Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë për ndryshimin e emërtimit të këtij komisioni,
  3. Zgjedhja e drejtorit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit.