Posteri i shfaqjes 'Thyerja'. Foto: Facebook/TMQ

Shfaqja 'Thyerja’ jepet sot premierë në Teatrin e Mitrovicës

Teatri i Qytetit të Mitrovicës, “Muharrem Qena” shfaq sot premierën e dramës, “Thyerja” me tekst të Abdyl Bunjakut dhe regji të Agim Selimit.

Shfaqja do të jepen në ora në ora 16:00 dhe për shkak të pandemisë shfaqjen do ta përcjellin vetëm mysafirët e ftuar me ftesa.

“Me datë 10.12.2020 e enjte shfaqet Premiera “Thyerja”, e autorit Abdyl Bunjaku me regji të Agim Selimit, shfaqja fillon në orën 16:00 në Qendrën e Kulturës “Rexhep Mitrovica”-Mitrovicë”, thuhet në njoftimin e Teatrit “Muharrem Qena”, në FAcebook.

Posteri i shfaqjes ‘Thyerja’. Foto Facebook/TMQ