Shembulli i policit, e kërkon pronarin e Kurbanit që i shkoi në shtëpi

Polici nga Malisheva, Sejdi Gashi ka njoftuar përmes Facebook-ut  se gjatë ditës së sotmen në shtëpin e tij ka shkuar një kurban, i cili nuk i përket atij.

Ai ka kërkuar nga pronari që të shkoja dhe të marr kafshën.

“Ky kurbani në foto, sot në mëngjes ka ardhur në oborrin tim. Ftoj pronarin që të lajmërohet”, ka shkruar Gashi.