Foto: Komuna e Prizrenit

Shemben gurë në Zym, bllokojnë rrugën

Gjatë ditës për shkak të reshjeve të shiut janë shembur disa gurë në fshatin Zym të Hasit.

Gurët kanë bllokuar rrugën.

Komuna e Prizrenit ka njoftuar se tashmë gurët janë larguar dhe rruga është e kalueshme.