Sfidat e akreditimit - LIVE

Sonte në “Kallxo Pernime” po transmetohet emisioni për proceset e akreditimit të universiteteve dhe kolegjeve në Kosovë.

I ftuar është drejtori i Agjencisë së Kosovës për Akreditim, Naim Gashi.

Si u kthye Agjencia e Akreditimit në ENQA?

Sa universitete dhe kolegje janë mbyllur?

Cilat janë procedurat e akreditimit të një programi?

Çka ka ndodhur me diplomat e pavlefshme të studentëve ?