Bastisja në zyret e OVLUÇK. Foto: Urim Krasniqi/Kallxo.com

Sekretari i OVL-UÇK-së flet për hyrjen e policisë së EULEX-it në zyre

Sekretari i OVL-UÇK-së, Faton Klinaku ka folur para mediave në lidhje me bastisjen që janë duke e bërë policia e EULEX-it në zyret e kësaj organizate.

Ai tha se ishte duke pirë kafe kur kanë arritur policia si dhe sipas tij me ta është një hetues i Gjykatës Speciale.

“Isha duke pirë kafe dhe e pashë korridorin e mbushur që besoj ata janë konsultuar me shtetin dhe me ta është hetuesi i dhomës së specializuar dhe i cili i ka marrë edhe dosjet e tjera të Gjykatës”, tha ai.

Klinaku tha se nuk ka parë ndonjë urdhëresë.

“Nuk ka dokumente, ju kërkova urdhëresë, letra tha që është lart por nuk pashë urdhëresë. Ma herët vetëm kanë shikuar ndoshta tash bastisin”, shtoi ai.