Sekiraqa tash e katër ditë i paarritshëm – Detaje si erdhi deri tek vendimi për kthim në paraburgim

I akuzuari për shtytje në vrasje të policit Triumf Riza më 2007, Enver Sekiraqa, që nga 17.05.2024 vazhdon të mbetet i paarritshëm për Policinë e Kosovës dhe organet e drejtësisë, ndonëse ndaj tij tashmë ekziston një vendim që të kthehet në paraburgim.  Pas vendimit të fundit të Gjykatës së Apelit, Sekiraqa do të duhej që të … Continue reading Sekiraqa tash e katër ditë i paarritshëm – Detaje si erdhi deri tek vendimi për kthim në paraburgim