Sa i kushtoi kabinetit të Kurtit darka për miqtë ndërkombëtarë?

Pasta ravioli, linguini, e canneloni të shoqëruar me verëra kanë qenë pjesë e drekës të cilën kabineti i kryeministrit Albin Kurti e ka shtuar për disa miq ndërkombëtarë. Më 16 shtator, kabineti i Kurtit kishte shtruar një darkë prej 157 eurove për t’i pritur Sir Suma Chakrabarti, ish-presidentin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim … Continue reading Sa i kushtoi kabinetit të Kurtit darka për miqtë ndërkombëtarë?