Rusia ia ofron Shqipërisë vaksinën kundër coronavirusit

Rusia i ka thënë Shqipërisë se mund ta furnizojë me vaksinën e saj kundër coronavirusit, Sputnik–V. “Nuk kemi dyshime se Rusia është e gatshme të sjellë vaksinën e saj “Sputnik-V” edhe në Shqipëri. Vaksinimi me “Sputnik-V” tashmë filloi në Rusi dhe në Argjentinë, ndërkohë më shumë se 50 vende kanë aplikuar për të blerë 1,2 … Continue reading Rusia ia ofron Shqipërisë vaksinën kundër coronavirusit