COVID-19 - Ilustrim: Naser Fejza

Rritje alarmante e numrit të rasteve pozitive me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka bërë të ditur se nga 932 mostrat e marrura për testim të COVID-19, 281 kanë rezultuar pozitiv me coronavirus, ndërsa janë shëruar 97 të tjerë.

IKSHPK ka bërë të ditur se më së shumti raste pozitive ka në Komunën e Prishtinës me 150 raste, ndërsa komuna e dytë është Komuna e Fushë Kosovës me 22 raste.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 150 raste, komuna Fushë Kosovë 22 raste, komuna Prizren 20 raste, komuna Gjilan 15 raste, komuna Vushtrri 15 raste, komuna Lipjan 8 raste, komuna Mitrovicë 8 raste, komuna Ferizaj 5 raste, komuna Suharekë 5 raste, komuna Obiliq 4 raste, komuna Viti 4 raste, komuna Deçan 3 raste, komuna Drenas 3 raste, komuna Gjakovë 3 raste, komuna Podujevë 3 raste, komuna Skenderaj 3 raste, komuna Kamenicë 2 raste, komuna Malishevë 2 raste, komuna Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Dragash, Klinë, Pejë dhe Rahovec.