Rritja e pensioneve – LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për skemat pensionale.

Çfarë reformash i duhen Kosovës në skemat pensionale?

Cilat kategori duhet të rregullohen me ligj për pensionim të parakohshëm?

Cilat skema kanë nevojë të riformatohen dhe cila duhet të jetë qasja?

Për këto por edhe detaje të tjera debatojnë: Ali Gashi nga Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës, Kushtrim Shaipi, njohës i skemave pensionale, Eman Rrahmani, deputet i Kuvendit të Kosovës dhe Lirie Sadrija nga HANDIKOS.