Foto: REL/Reuters

Rrëzohet në vendin e punës, lëndohet lipjanasi

Një qyetetar deri sa ishte duke punuar në një objekt të lartë, punë ndërtimtarie është rrëzuar dhe ka pësuar lëndime.

Rasti është paraqitur edhe në Polici dhe është duke u hetuar.

Viktima është dërguar në QKUK për tretman mjëkësor ndërsa Policia njofton se sipas mjekëve gjendja e tij është stabile.