Rreziku në shkolla - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për rrezikun në shkolla.

Cili është reagimi i shkollave në Kosovë pas ngjarjeve në Beograd?

Sa fëmijë u zunë me armë?

Cilat ishin paralajmërimet për dhunë në shkolla?

Cilat masa janë marrë këto ditë në shkolla?

Të ftuar janë:

Besianë Musmurati, drejtoreshë e Arsimit në Komunën e Prishtinës,

Bind Skeja nga Qendra për Informim dhe Përmirësim Social – QIPS,

Lekë Gjurgjiali, logoped,

Dorentina Murturi, psikologe,

Kreshnik Gashi, redaktor në KALLXO.com.