Rrëfimi për Reçakun - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për Reçakun dhe drejtësinë.

Si kujtohet masakra e Reçakut 23 vite pas?

Çfarë ka bërë shteti i Kosovës për adresimin e krimeve të luftës?

Kur pritet që Kosova ta padisë Serbinë për gjenocid?

Sa serbë janë dënuar për krime lufte?

Të ftuar në këtë diskutim janë: Rozafa Kelmendi nga Zyra e Kryeministrit të Kosovës, Marigona Shabiu nga rganizata “Youth Initiative for Human Rights”- YIHR, Muhamet Bilalli, qytetar i Reçakut,  Vjosa Hamiti nga QIK, gazetare që ka përcjellë nga afër masakrën e Reçakut.