Rrëfimi i viktimës së fajdesë dhe arratisja e Driton Podrimqakut - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohen pamje ekskluzive të arratisjes së të dyshuarit për fajde, i cili po konsiderohet person me rrezikshmëri të lartë, Driton Podrimqakut.

Identifikimi i të dyshuarit për fajde erdhi pas raportimit të KALLXO.com.

Dy javë më parë një qytetar nga Peja kishte raportuar në KALLXO.com se ishte viktimë e fajdesë.

Driton Podrimqaku fillimisht dyshohej se i kishte dhënë fajde qytetarit një shumë prej 10 mijë eurosh ndërsa kamatë i kishte caktuar fillimisht nga 1 mijë euro e pastaj nga 2 mijë.

Pamje ekskluzive të bastisjes së shtëpisë së Podrimqakut dhe kërkimit të tij nëpër rrugët e Pejës pas arratisë.

Si u lëndua zyrtari policor deri sa po tentonte të pengonte arratisjen e Podrimqakut.

Prokurori i rastit tregon në detaje për veprimet e ndërmarra pas raportimit të KALLXO.com.