Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Rrëfimi i neuropsikiatrit Afrim Blyta- LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po ndiqni intervistën me neuropsikiatrin, Afrim Blyta.

Ai flet për shumë tema, për efektet e mbylljes në gjendjen psikike, kualitetin e jetesës dhe jetën gjatë pandemisë.

Pse po hezitojnë mjekët ta marrin vaksinën?

A bëri mirë Albin Kurti që e mori i pari vaksinën?

Pse qytetarët nuk besojnë në institucionet publike?

Si ndikoi pandemia në gjendjen psikike të qytetarëve?