Rinis dialogu Kosovë-Serbi, Borrell: Marrëveshja është thelbësore për sigurinë dhe stabilitetin e rajonit

Me një video-konferencë që zhvillohet të dielën, nën organizim të Bashkimit Evropian, rifillon dialogu në nivelin e lartë mes Kosovës dhe Serbisë. Përfaqësuesi i lartë për politikë të jashtme dhe siguri, Josep Borrel, në fjalimin e tij hyrës, tha se qëllimi i Bashkimit Evropian është të arrihet një marrëveshje ligjërisht e obligueshme e cila është … Continue reading Rinis dialogu Kosovë-Serbi, Borrell: Marrëveshja është thelbësore për sigurinë dhe stabilitetin e rajonit