Burimi: KQZ

Rezultatet për Kaçanikun – LIVE

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur t’i publikojë rezultatet e zgjedhjeve lokale për kryetar të komunës së Kaçanikun.

Në Komunën e Kaçanikut në garën për balotazhin ishin Besim Ilazi nga PDK dhe Jeton Raka nga LVV.

Këtu mund ta t’i shihni rezultatet live nga KQZ.

Sot në Kosovë është mbajtur rundi i dytë zgjedhjeve në 21 komuna.