Rezultatet për Istogun– LIVE

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur t’i publikoj rezultatet e zgjedhjeve lokale për kryetar të komunës së Vitisë.

Në Komunën e Istogut sipas KQZ-së ka filluar edhe numërimi i votave nëpër qendra të ndryshme të votimit dhe të njëjtat po publikohen vazhdimisht në uebfaqen e komisionit.

Në këtë komunë në balotazh janë Ilir Ferati nga Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Bekë Berisha nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës.

Këtu mund ta t’i shihni rezultatet live nga KQZ.