Rezultatet e fundit nga numërimi i votave të Diasporës

Në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve ka nisur numërimi i fletëvotimeve të ardhura përmes postës nga Diaspora. Deri më tani janë numëruar rreth 2500 fletëvotime ndërsa pritet të numërohen rreth 15 mijë të tilla para se të shpallet rezultati i zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 6 tetorit. Në rezultatet e përditësuara rreth orës 15:30, … Continue reading Rezultatet e fundit nga numërimi i votave të Diasporës